Natuurillustraties

Yes! Mijn webshop is online!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Illustraties inscannen en drukklaar maken, drukker zoeken, papier uitkiezen, verpakkingsmateriaal regelen, de kaarten op de foto zetten, webwinkel opzetten…poeh, wat een werk! Maar nu is het dan zover…mijn webshop is online! Joehoe!!

Kaart Oehoe

Alle illustraties zijn met liefde en aandacht gemaakt en ik vind het dan ook belangrijk dat ze in gedrukte vorm net zo goed tot hun recht komen als het origineel. Ik werk het meest op aquarelpapier en het leek mij mooi om de kaarten ook deze uitstraling mee te geven. Daarom heb ik ze af laten drukken op licht gestructureerd, FSC gecertificeerd papier met een dikte van 350 gr/m²‎. Daarnaast heb ik alle illustraties voorzien van de Nederlandse en wetenschappelijke naam.
Zie hiernaast het resultaat!

Vliegend hert

De drukker definitief opdracht geven en wachten op het eerste resultaat is behoorlijk spannend, kan ik je zeggen. De kaarten zijn echter precies geworden zoals ik gehoopt had! Ik maakte wel even een sprongetje, hoor! Heel gaaf!

Natuurillustraties

De kaarten zijn leuk om kado te doen, maar ze staan ook heel leuk als accessoire in het interieur. Bijvoorbeeld in een lijst met dubbelglas, zoals op de foto hiernaast.

Set veren

De kaarten zijn zowel los te koop als in setjes. Behalve het vliegend hert, die is nog solo, maar dat gaat binnenkort veranderen; er liggen namelijk nog meer illustraties te wachten om naar de drukker te gaan!

Neem gerust een kijkje in de webshop! De komende tijd zal deze nog verder uitgebreid worden. Stay tuned!

Liefs, Natasja